Majdnem kész

2014.04.17. 13:40 turtleke

Sok hűhó után megérkeztek a maradék csomagok is, így nekiláttam a polcocskámnak, s mire Feri hazaért, már készen is állt. Így rá már csak a sideboard várt, ami valóban gyönyörűszép lett. Fényesen csillog a lakkozott rész, és hálistennek sehol sem sérült meg. Bár a fiókokkal akadt egy kis gondja, de hát ha valaki a "fiókgyáros" nélkül kezd neki, az ne lepődjön meg, ha kimarad 1-2 csavar, vagy ragasztás, vagy épp túl sokra sikeredik a ragasztó ;) szóval ha nem sikerül rögtön elsőre. :) De megérkezett a segítség, így este 10-re ez is elkészült. Hát így állunk most, és egy darabig maradunk is.

Na de a nagy művet se felejtsük, az első "Feri festményt". Én csak Baby CET-nek hívom, nagyon aranyos :) Bár amikor arra gondolok, hogy mind a ketten halak vagyunk, nem kis bálnának képzelem magam :) de ahogy ez a kis CET mosolyog, nagyon találó. Boldog nagyon, ahogy mi is :)

DSC_0455.JPG

Előtte kép nem készült, de ezen a fotón látszik, hogy milyen is volt. (és igen habár hihetetlen mit tud a csúcsszuper porszívónk, azért ma lesz véve még szőnyegtisztító is:):

DSC_0390.JPG

És utána: Még a hifi-nek és a kis kütyüknek, meg a kábeleknek még Feri kitalál és farag majd valamit.

DSC_0449.JPG

DSC_0453.JPG

Talán még az erősítő is kikerül onnan, és akkor tólódik minden jobbra egy kicsit, így a váza sem lesz beszorítva.

DSC_0452.JPG

süti beállítások módosítása